ΝΕΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ DOWNLOAD ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική σελίδα | Μικρά Αιολικά
Μικρές Ανεμογεννήτριες Οριζοντίου Αξονα - Northern Power Systems (NPS)

Γιατί να επιλέξετε την εταιρία NPS για την προμήθεια μηχανών οριζοντίου άξονα?

Οι βασικοί λόγοι είναι δύο:

  • Η Northern Power Systems (NPS) παρέχει καινοτόμες ενεργειακές λύσεις σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο για πάνω από 40 χρόνια. Σε όλο τον κόσμο, οι εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες τεχνολογίας Permanent Magnet Direct Drive “PM/DD” έχουν καταγράψει εκατομμύρια κιλοβατώρες λειτουργίας μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή τους για την απόδοση και την αξιοπιστία.
  • Το 1999, η ομάδα της NPS άρχισε την ανάπτυξη μιας ανεμογεννήτριας 100 kW στα πλαίσια μιας σειράς συμβάσεων με το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος. Αυτή η μηχανή είχε σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί στους σκληρούς χειμώνες της Αλάσκας και εγκαταστάθηκε σε απομακρυσμένα χωριά με αναξιόπιστη ή ακριβή πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια.

Λίγα λόγια για την NPS

Δεδομένου ότι οι μικρές ανεμογεννήτριες είναι μια μικρής κλίμακας επένδυση, η 2ΕΝ προτείνει μηχανές direct drive για λιγότερη συντήρηση και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Οι μηχανές direct drive δεν έχουν κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο είναι το πιο απαιτητικό τμήμα της ανεμογεννήτριας από την άποψη συντήρησης και βλαβών.

Η 2EN είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Northern Power Systems.
Τα προϊόντα της NPS χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, η οποία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την απόδοση μιας επένδυσης στις μικρές ανεμογεννήτριες. Επιπλέον η NPS διαθέτει μια μεγάλη (σε κλίμακα MW) ανεμογεννήτρια στην γκάμα της, που αποδεικνύει την προηγμένη τεχνολογία και την αξιοπιστία του οίκου.

Γεννήτριες Μόνιμου Μαγνήτη - Permanent Magnet

Οι γεννήτριες permanent magnet της NPS έχουν λιγότερο βάρος, είναι πιο αποτελεσματικές και απαιτούν λιγότερη εργασία συναρμολόγησης από μηχανές ανταγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε επίπεδο συστημάτων, σχεδιάστηκαν σε συνδυασμό με τον μετατροπέα ρεύματος ώστε να δημιουργηθεί μια βελτιστοποιημένη λύση προσαρμοσμένη για υψηλή δέσμευση ενέργειας και χαμηλού λειτουργικού κόστους. Η γεννήτρια ψύχεται άμεσα από τον άνεμο, χωρίς βοηθητικούς ανεμιστήρες, μήτε απαιτείται η μεταφορά του αέρα μέσω της γεννήτριας.

Τεχνολογία άμεσης μετάδοσης κίνησης - Direct Drive

Η τεχνολογία άμεσης μετάδοσης κίνησης χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει πραγματικές ενεργειακές λύσεις. Βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού ανεμογεννητριών της NPS με τη φιλοσοφία "less is more".

Η γεννήτρια και ο ρότορας συνδέονται απευθείας και κινούνται μαζί με την ίδια ταχύτητα. Με την εξάλειψη του κιβωτίου ταχυτήτων, έχουμε απλοποιήσει το σχεδιασμό μετάδοσης μειώνοντας ριζικά τον αριθμού των κινούμενων μερών και τη φθορά των αντικειμένων. Αυτός ο σχεδιασμός δημιουργεί άμεσα οφέλη, με τη μορφή μιας ανεμογεννήτριας υψηλότερης αξιοπιστίας και με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Κύρια πλεονεκτήματα

  • Η απλή και ακριβής τεχνολογία PM/DD μεγιστοποιεί τη συγκέντρωση ενέργειας, ξεπερνά τα συμβατικά σχέδια με κιβώτιο ταχυτήτων, και μειώνει το κόστος συντήρησης.
  • Με στιβαρή δομή, βασισμένη στο μοντέλο NPS 100 που είναι δοκιμασμένο στο χρόνο και είχε σχεδιαστεί αρχικά για την Ανταρκτική, το μοντέλο NPS 60-24 αντιστέκεται στους ισχυρούς ανέμους της Σκωτίας (η πιο ανεμοδαρμένη χώρα στην Ευρώπη) και τακτικά αντιμετωπίζει τροπικούς κυκλώνες στην Αλάσκα και την Καραϊβική.
  • Ο σχεδιασμός «Plug and play» του μετατροπέα ισχύος παρέχει ομαλή, καθαρή ενέργεια σε τοπικά δίκτυα, απλοποίηση και σταθερότητας της διασύνδεσης με το δίκτυο, κάνοντας το μοντέλο NPS 60-24 την καλύτερη επιλογή για μια ποικιλία εφαρμογών.
  • Ο σχεδιασμός χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων και οι προηγμένες λεπίδες, όλα συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων θορύβου.
  • Επιλογές πύργου με χαμηλό ύψος. Το κομψά σχεδιασμένο NPS 60-24 έρχεται με μια σειρά προαιρετικών υψών πύργου.
  • Ιστορικό με μηδενικά περιστατικά σε ολόκληρο το στόλο της.

Μοντέλα

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα.
www.northernpower.com


Η εταιρία
Εταιρικό προφίλ
Το όραμα
Η ομάδα
Οργανόγραμμα
Υποδομή
Κύριοι πελάτες
Κοινωνική ευθύνη


Αιολική
ενέργεια

Εκτίμηση αιολικού δυναμικού
Μετεωρολογικοί Ιστοί
Εξοπλισμός ιστών
Αγκύρια Manta Ray
LIDAR
Αισθητήρια όργανα
Ενεργειακές Μελέτες
WindSim
Συμβουλευτικές υπηρεσίες


Μικρά
Αιολικά

Γενικά
Μηχανές Οριζοντίου Αξονα
Μηχανές Καθέτου Αξονα
Αδειοδότηση
Μετρήσεις αιολικού δυναμικού


Φωτοβολταϊκά συστήματα
NET-Metering
Αδειοδότηση
Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Αδειοδότηση
Υπηρεσίες
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι


Αυτόνομα
συστήματα

Μονάδες Ισχύος
Λογισμικό διαχείρισης
Ενεργειακές κυψέλες

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ